Een heerlijke verfrissing

Koele dorstlessers met een vleugje fruit

Door het toevoegen van een vleugje vers fruitsap en de beste ingrediënten tillen we de smaak van bekende dorstlessers als water en ijsthee naar een hoger niveau. Vind verkoeling met zomerse limonades met smaken als watermeloen en citroen of ervaar de sensatie van cold brewed ijsthee met een verrassende fruittwist.

Dit is Hoogesteger

De smaak van echt fruit

Alleen de beste ingrediënten worden geselecteerd voor onze premium kwaliteit limonades en ijsthee. Zo kiezen we bewust voor cold brewed ijsthee. Hierbij worden verse losse theebladeren 24 uur in koud water gelegd. De ijsthee komt langzaam op smaak en bevat hierdoor minder tanines. De lichte en milde smaak van cold brewed ijsthee maken we iets zoeter door het toevoegen van koudgeperst fruitsap en een beetje agavesiroop. Zo ontstaat een heerlijk koele dorstlesser.

Onze ijsthee is UTZ gecertificeerd. Dit keurmerk laat zien dat er sprake is van eerlijke handel en dat we goed scoren op het gebied van controle, transparantie en duurzaamheid.

Met deze fruitige dorstlessers voegt u unieke smaken toe aan het assortiment gekoelde dranken. Selecteer bekende smaken of ontwikkel samen met ons een nieuwe zomerse verrassing.

 

Bespreek de private label opties