Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met onze missie om iedereen van verse fruit – en groentesappen te kunnen laten genieten staan we dicht bij de natuur. We voelen ons daarom ook verantwoordelijk voor de gevolgen voor deze natuur.

Onze drijfveren

Genieten van puur natuur

Als partner in premium freshness ontwikkelen we onderscheidende versconcepten. Unieke blends die super vers zijn, fantastisch smaken en boordevol vitaminen en mineralen zitten.

Het doel is om heel Europa te laten genieten van het beste dat de natuur te bieden heeft. Dat betekent dat ons bedrijf continu in beweging is. Door steeds slimmere technieken te gebruiken blijven smaken nog beter behouden. Hierdoor is het mogelijk heel het continent te voorzien van verse producten.

Om goed in de smaak te blijven vallen creëren we continu nieuwe versconcepten en smaakcombinaties, afgestemd op de doelgroep van onze klanten. Alles wat we bedenken heeft dezelfde basis: ultraverse groenten, fruit en kruiden die we dagelijks koud persen in onze geavanceerde perserijen.

Achter de persen, maar ook op kantoor en op werkbezoek bij leveranciers bevindt zich het geheime ingrediënt van Hoogesteger: een team van experts met een passie voor vers. Ons team zet hun kennis en ervaring in de gehele keten in, om zo uw verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Hoogesteger en MVO

Met onze missie om iedereen van verse fruit – en groentesappen te kunnen laten genieten staan we dicht bij de natuur. We voelen ons daarom ook verantwoordelijk voor de gevolgen voor deze natuur. Denk aan:

  • de gevolgen van het transport van grondstoffen,
  • het gebruik van water om onze grondstoffen te wassen,
  • de manier van het koel houden van de omgeving waarin de grondstoffen geperst en bewaard worden,
  • en uiteindelijk de verpakking waarin het sap wordt aangeboden.

Daarbij hebben we met onze leveranciers en transporteurs te maken. Hoe gaan zij om met het milieu? En niet minder belangrijk: met hun werknemers? Aangezien wij grondstoffen kopen bij leveranciers in diverse risicolanden is ketenverantwoordelijkheid voor ons een belangrijk aandachtspunt.