Versconcepten

Verse groente- en fruitsappen

En met vers bedoelen we écht vers. Al onze producten hebben dezelfde basis: ultraverse groenten en fruit. De ingrediënten worden dagelijks koudgeperst en omdat wij de sappen nooit verhitten behouden ze hun hoge kwaliteit, heerlijke smaak en zijn ze rijk aan vitaminen en mineralen. We voegen de sappen samen tot unieke blends en verwerken die in gezonde genietproducten, van sappen, smoothies en shots tot lekkere verse ijsjes.

Een wereldwijde zoektocht naar de beste ingrediënten

Om de lekkerste en gezondste recepten te creëren, persen we dagelijks meer dan 80 soorten ingrediënten zoals vers fruit, groenten en kruiden. Onze ingrediënten komen uit de hele wereld. We kopen groente- en fruitsoorten in op de plaats waar de oogst het beste is. Dichtbij als het kan, ver als het moet.

Of het nu om een teler gaat van frisse Hollandse appels of van sappige sinaasappels uit Zuid-Afrika, we kennen ze allemaal persoonlijk. Zo weten we wat de herkomst van onze producten zijn en wordt ervoor gezorgd dat iedereen voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid.

Gemaakt van 100% gerecycled plastic
Beschikbare maten

Voor kleine en grote genieters

Onze high speed-vullijnen verwerken met gemak verschillende soorten en formaten flessen. Van PET tot HDPE en van 60 tot 2000ml. In goed overleg stellen we het ideale assortiment samen.

Een greep uit de beschikbare formaten

  • 60ml
  • 250ml
  • 330ml
  • 500ml
  • 1000ml
  • 2000ml
Bespreek de mogelijkheden

Uniek en herkenbaar

Ons team weet precies hoe ze de natuurlijke kwaliteiten van fruit en groente op creatieve wijze kunnen combineren tot een perfecte blend. Herkenbare Hoogesteger blends, maar ook unieke combinaties die exclusief verkrijgbaar zijn bij een van onze partners. Hierdoor kunt u een onderscheidend assortiment voeren van premium kwaliteit sapproducten.

Vraag naar onze samenwerkingsvormen